Referenties

Linsey Huijbregts is een erg fijne collega om mee samen te werken. Ze weet precies wat en waar ze naar toe wil. Linsey is erg creatief op het gebied van out of the box denken en het uitvoeren hiervan. Haar creaties zijn uniek, waardoor Linsey zich ten alle tijden weet te onderscheiden. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik meerdere projecten met haar heb uitgevoerd.

Debby van Berlo - Make-up artist

Wij hebben vele studenten op jaarbasis, maar Linsey viel op bij mij! Zij was een hele fijne student met veel motivatie en potentie om een topper in het vak te worden. En dat blijkt nu wel! Ik ben hartstikke trots dat Linsey bij ons is gestart met haar carrière.

Jolijn de Jong - Eigenaresse DE visagieschool

Linsey is een professionele vriendelijke jonge meid die haar vak goed verstaat. Ze heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en de make-up en haarstyling was prachtig. Dank je wel!

Bruid, The Perfect Wedding

Ik vond het een fijne samenwerking! Linsey begreep goed wat ik wilde, ook tijdens de shoot lette ze goed op. Ik ben blij met het resultaat.

Jessica Vosman - Fotograaf
Backstage

Linsey heeft bij mij de masterclass gevolgd. Zij is een betrouwbare en gedreven creatief en zeer prettige persoonlijkheid. Ik hoop met haar in de toekomst nog veel te mogen samenwerken

Tom Sebastian

Lieve Linsey, ik heb zoveel mooie complimenten gehad over mijn haar en make-up. Je verstaat je vak echt uitstekend! Ik heb heel fijn met je samengewerkt. Je was heel professioneel, vakkundig en niets was teveel. Nogmaals dank voor de goede zorgen! Hopelijk tot gauw! Xx Iris

Iris van Vugt - Bruid

Linsey heeft gewerkt als gastdocente op meerdere deelnemende VMBO-scholen en als vakvrouw op de On Stage beurs en Doe-Dag. Zij heeft met veel aandacht de activiteiten uitgevoerd. Linsey vertelde leerlingen toegewijd over alle aspecten van haar vak: een echte vakvrouw! Wat ik verder opvallend vond: zij voelt goed aan waar behoefte aan is, luistert goed en kan dit concreet toepassen in het werk. Ik schat in dat deze kenmerken haar werk als visagiste en grimeur kleuren Het was leuk om met haar te werken en graag tot volgend schooljaar!

Frank Schuurman - Projectleider Breda On Stage.

Linsey, nogmaals bedankt voor alles! Je verstaat je vak en straalt dit ook uit. Ik ben nog nooit zo mooi opgemaakt. Heel blij met mijn bruidsmake-up en kapsel! Mooi resultaat, veel complimentjes gehad en op de foto's ziet het er top uit! Dankjewel

Bruid, The Perfect Wedding