Over Linsey


Welkom op mijn website en leuk dat u nieuwsgierig bent naar de persoon achter Beauty by Linsey. Mijn naam is Linsey Huijbregts, ik ben opgegroeid in Prinsenbeek en sinds 2015 woon ik in Breda. Van kleins af aan was ik al gefascineerd door alles wat er zich achter de schermen afspeelt. Tijdens optredens van de dansacademie waar ik danste, vond ik de werkzaamheden achter het podium vaak nog veel interessanter dan de optredens zelf. Ook was ik altijd heel erg geïnteresseerd in cosmetica en daar maar al te graag creatief mee bezig.

Toen ik de keuze kreeg, was het voor mij dus een logische stap om de opleidingen visagie, haarstyling en grime te gaan volgen. In 2012 ben ik afgestudeerd en in datzelfde jaar is Beauty by Linsey ontstaan. Het meewerken aan een film, het achter de schermen werken tijdens een fotoshoot of iemand laten stralen tijdens de mooiste dag van haar leven. Ik vind het allemaal fantastisch om te doen en ik haal er enorm veel voldoening uit.

Veelzijdig & Creatief

Voor Beauty by Linsey verzorg ik de visagie voor uiteenlopende opdrachten zoals fotoshoots, tv en evenementen. Naast mijn werkzaamheden en projecten voor Beauty by Linsey,  werk ik als CKRBO erkend docent bij DE visagieschool international, waar ik zelf ook mijn opleidingen heb gevolgd. Hier leer ik de leerlingen de fijne kneepjes van het vak en leiden we hen op tot allround make-up artists en grimeurs (erkend door VTCT World Class Qualifications). Daarnaast ben ik altijd bezig om mezelf en mijn bedrijf te verbeteren en ben ik graag bezig met de laatste trends op beauty gebied. Wilt u meer van mij weten of bent u nieuwsgierig naar mijn werk en/of CV? Neem eens een kijkje op mijn Instagram account en op mijn Linkedin profiel