Bruiden

IMG_1715 (1)8P6C7036-bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruidsvisagie

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen in uw leven, en uiteraard wilt u dan stralen. Een bruidsmake-up moet goed blijven zitten, mooi zijn in het daglicht en perfect zitten voor op de foto’s. Een goede bruidsmake-up zetten, vergt dus de nodige kennis en ervaring.

Gratis proefsessie

Allereerst plannen we een proefsessie in, waarin we al uw wensen en ideeën uitgebreid bespreken. We gaan alles uitproberen totdat u geheel tevreden bent, ik maak een gezichtsanalyse en u krijgt een persoonlijk make-up advies. Vanzelfsprekend staan uw wensen centraal en bepaalt u wat de uiteindelijke look gaat worden.

Touch-up

Eindelijk is het zover, u gaat trouwen. ’S Ochtends kom ik bij u aan huis om u helemaal klaar te maken voor een van de mooiste dagen in uw leven. Als u in de avond een andere look wilt is dit geen enkel probleem. Wanneer gewenst, kom ik ’s avonds naar u toe om uw make-up en haar bij te werken.

reneschotanus_ravian-sophie_1016 (1) foto-(3)

Gasten, familieleden en/of bruidsmeisjes

Zijn er gasten, familieleden en/of bruidsmeisjes die ook een stralende make-up en een prachtig kapsel verdienen? Tijdens de proefsessie kunnen we dit helemaal bespreken.

De kosten van een bruidspakket zijn volledig afhankelijk van uw wensen, daarom mag u altijd vrijblijvend contact opnemen voor een prijsindicatie of extra informatie.

Beauty by Linsey werkt samen met  theperfectwedding.nl